When you explain it, it becomes BANAL.

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το wannabe αγόρι μου

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το wannabe αγόρι μου

Γεια σας και χαρά σας και δροσερό αέρα στα πανιά σας! Παιδιά, μας έχει φάει η ζέστη, και όχι μόνο... Για τη ζέστη δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά, για το άλλο όμως κάτι θα κάνουμε. Και, για να προλάβω τα πονηρά μυαλά, αποφάσισα να σας δώσω τα φώτα μου για το τι να φορέσετε στο πρώτο σας καλοκαιρινό ραντεβού, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και τυφλό, γιατί τουλάχιστον εδώ στην πρωτεύουσα το online dating πάει σύννεφο! Τώρα «φώτα» που λέει ο λόγος, γιατί έχω να βγω και κάτι αιώνες ραντεβού, αλλά ίσως κάποια από τις προτάσεις μου να φανεί χρήσιμη σε κάποιον.

 

1) Το Α και το Ω είναι τα παπούτσια. Κρίμα είναι να περνάς ωραία και να σ’ το χαλάει ο πόνος στο πόδι. Αλλά και ωραία να μην περνάς, μπορεί να θες να φύγεις τρέχοντας, βρε αδερφέ, να σωθείς! Κρίμα είναι να μην μπορείς!

• Και τι πιο άνετο από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Φοριούνται χειμώνα-καλοκαίρι και πλέον ταιριάζουν και με τα πάντα. Ένα λευκό ή ζαχαρί ζευγάρι sneakers ταιριάζει γάντι τους καλοκαιρινούς μήνες.

• Άμα δεν θες όμως κλειστό παπούτσι, γιατί σκας, βρε αδερφέ, υπάρχουν και τα πολύ άνετα αθλητικά πέδιλα, που και αυτά πλέον βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων και προσφέρουν την ίδια άνεση με τα αθλητικά και ταιριάζουν και με τα ρούχα που θα σου πω παρακάτω.

• Και άμα δεν θες και από αυτά, φόρα ένα all time classic σανδάλι, άμα τα βολεύεσαι. 

• Και άμα είσαι ακόμα πιο κουλ και χαλαρός, οι στυλάτες παντόφλες καλά κρατούν. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψουν στο τρέξιμο, αλλά ok, μπορεί και να μη χρειαστεί, ας είμαστε αισιόδοξοι!

 

2) Πάμε και στα ρούχα τώρα, και η λέξη-κλειδί είναι η «άνεση». Το «άνετα» για τον καθένα είναι υποκειμενικό, αλλά εδώ θα δούμε μερικές προτάσεις που ταιριάζουν και με τα παπούτσια που προαναφέραμε.

Deux-pièces, δηλαδή δύο κομμάτια ρούχου που είναι συνολάκι, πάνω-κάτω. Ξεκίνησε ως τάση το 2015, αλλά έγινε τρόπος ζωής. Βγαίνουν σε πολλούς συνδυασμούς, αλλά ένας από τους πιο άνετους και σύγχρονους είναι ανάλαφρο πουκάμισο με το αντίστοιχο σορτσάκι. Βολεύει, είναι άνετο και ετοιμάζεσαι στο τσακ-μπαμ. 

• Μια άλλη καλή λύση είναι τα skort, τα λεγόμενα «φουστοσορτσάκια». Έχεις το εφέ της φούστας, μαζί με την άνεση του σορτς. Και από αυτά μπορείς να βρεις σε deux-pièces, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. 

• Για το τέλος άφησα τις βερμούδες, που έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά και είναι ό,τι πιο άνετο και κουλ. Φοριούνται με απλά μπλουζάκια, μέχρι και με πουκάμισα και σακάκια.

 

Πάνω απ’ όλα όμως φοράμε ό,τι θέλουμε και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου