When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #10

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #10

Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Η αγαπημένη σας Χειμώνα είναι πάλι εδώ, για να σας δροσίσει μέσα στον καύσωνα του Ιούλη, δίνοντάς σας νέες ιδέες (και γιατί όχι και κίνητρο) για ταξίδια σε άλλη γη και άλλα μέρη. Είμαι εδώ αυτή τη φορά, για να σας παρουσιάσω παραδείγματα ανθρώπων που άφησαν την παλιά τους καθημερινότητα για μια νέα, γεμάτη ταξίδια και περιπέτεια!

✈︎ Οι πρώτοι είναι η Αλιόνα και ο Κώστας. Ή αλλιώς: «A&K Travelife». H Αλιόνα και ο Κώστας, λάτρεις και οι δύο των ταξιδιών, αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν περισσότερο απ’ όλα: με τα ταξίδια! Από τα πιο κοντινά, έως όπου βάζει ο νους. Τα ταξίδια τους είναι κατά βάση low-budget και για τη διαμονή τους μπορεί να επιλέξουν από σκηνή ή κάποιο hostel μέχρι και κάποιο πιο πολυτελές κατάλυμα, αν τους αρέσει. Συνοδοιπόρος τους πλέον είναι ο μικρός τους εξερευνητής, ο Έκτορας, μαζί τους από τον πρώτο μήνα της ζωής του, καθώς επιθυμούν να αγαπήσει αυτόν τον κόσμο με σεβασμό και αγάπη προς το κάθε τι διαφορετικό.

✈︎ Η άλλη περίπτωση είναι ο Dean από τη Σκωτία. Ή αλλιώς: «1bike1world». Ο Dean ξεκίνησε από τη Σκωτία, με σκοπό να φτάσει στην Ινδία με το ποδήλατο! Κάπου στα βουνά της Βοσνίας άκουσε ένα νιαούρισμα. Ήταν η μικρή Νάλα! Την τάισε και την πήρε μαζί του σε ένα σακίδιο, για να της βρει ένα σπίτι. Η ζωή τα έφερε αλλιώς όμως, και η Νάλα έγινε η μικρή του συνοδοιπόρος. Μαζί γυρίζουν όλη την Ευρώπη, μένοντας όπου μπορεί κανείς να φανταστεί. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα έκανε ένα ακόμη όνειρό του πραγματικότητα: αγόρασε ένα βαν και στη θέση του συνοδηγού, αντί για κάθισμα, έβαλε έναν γατόπυργο! Τώρα είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες, ενώ ο Dean παράλληλα μαζεύει υλικό για το δεύτερό του βιβλίο.

Μέχρι το επόμενο τεύχος, μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε, να ταξιδεύετε και να φροντίζετε τους εαυτούς σας!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου