When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #19

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #19

Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Μια νέα χρονιά ήρθε, και εμείς εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας με ένα ακόμη «BANALιεύοντας». Αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά, λέω να καλωσορίσουμε το 2024 με κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση. Ξεκινάμε τη νέα χρονιά, λοιπόν, με περίεργους νόμους από όλον τον κόσμο!

✈️ Πάμε στο Μιζούρι! Εκεί, λοιπόν, αν μια γυναίκα φορά τις πιτζάμες της, δεν επιτρέπεται ένας πυροσβέστης να τη σώσει! Ο Θεός με φύλαξε και μένω Ελλάδα!

✈️ Στο Κεντάκι απαγορεύεται να βάψεις το γκαζόν σου κόκκινο! Ε, σιγά... Τόσα χρώματα υπάρχουν. Κόκκινο τώρα…

✈️ Στη Βιρτζίνια οι κότες επιτρέπεται να κάνουν αβγά από τις οχτώ το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα. Ότι, αν κάνουν οχτώ παρά πέντε, δηλαδή, τι; Όοοχι, καλή μου κότα! Δεν είναι ώρα ακόμη! Κρατήσου ένα πεντάλεπτο!

✈️ Στην Ατλάντα δεν μπορείτε να δέσετε μια καμηλοπάρδαλη σε έναν στύλο. Ότι κάπου αλλού είναι ΟΚ, ο στύλος μας πείραξε!

✈️ Στη Βρετανία, λέει, μέχρι πριν από λίγα χρόνια απαγορευόταν να πεθάνει κάποιος στα κτήρια της Βουλής. Την κρίσιμη στιγμή έπρεπε να απομακρυνθεί! Ναι, μάλιστα…

✈️ Στη Βικτώρια της Αυστραλίας, αν καεί μία λάμπα, μπορεί να την αλλάξει μόνο πτυχιούχος ηλεκτρολόγος.

✈️ Στη Βαλτιμόρη απαγορεύεται να πας ένα λιοντάρι στον κινηματογράφο. Λογικό. Με τόσο μαλλί, θα εμποδίζει τους γύρω του! Εμείς να τα βλέπουμε αυτά!

✈️ Στη Μοντάνα είναι παράνομο να σκίσεις έναν τηλεφωνικό κατάλογο στη μέση. Κατ’ αρχάς, ποιος μπορεί να σκίσει έναν κατάλογο στη μέση;

✈️ Στο Οχάιο απαγορεύεται να μεθύσεις ένα ψάρι! Άκυρα τα εισιτήρια για Οχάιο, παιδιά!

✈️ Στην Οκλαχόμα απαγορεύεται να φας μπουκιά από το μπέργκερ του άλλου. Σωστότατο!

✈️ Τέλος, στη Βενετία απαγορεύεται από το 2008 να ταΐζετε περιστέρια. Όλο αυτό οφείλεται σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των περιττωμάτων των πουλιών σε διάσημα μνημεία της πόλης και σε περίτεχνα κτήρια! Προς στιγμήν, τρόμαξα, γιατί έχω ταΐσει περιστέρια στη Βενετία. Ευτυχώς, το 2007!

Αυτοί, λοιπόν, ήταν κάποιοι από τους πιο περίεργους νόμους του κόσμου! Ως το επόμενο, ανοιξιάτικο τεύχος μας, καλά να περνάτε!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου