When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #12

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #12

Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Έφτασε κιόλας ο Νοέμβρης, κοντεύουν και τα Χριστούγεννα! Πώς μπορούμε όμως να περάσουμε τον χρόνο μας όμορφα και δημιουργικά, κάνοντας καλό στον εαυτό μας με τη βοήθεια του διαδικτύου; Banalιεύοντας στο ίντερνετ λοιπόν, θα βρείτε μικρά διαμαντάκια!

 

🎤 Πώς θα σας φαινόταν να κάνατε κάποια μαθήματα τραγουδιού και ορθοφωνίας; Ή να μαθαίνατε κιθάρα μέσω της πλατφόρμας με το άσπρο βελάκι στο κόκκινο πλαίσιο; Πληκτρολογώντας λοιπόν το προφίλ BLENOTES, θα δείτε πως έχει μαθήματα κιθάρας, τραγουδιού και ορθοφωνίας, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και μαθήματα γιουκαλίλι!

 

📿 Άλλη μία ιδέα είναι η τέχνη του μακραμέ! Το μακραμέ είναι μια μορφή πλεξίματος με τη χρήση κόμπων. Μπορεί κάποιος να φτιάξει από ένα βραχιόλι και κοσμήματα μέχρι και διακοσμητικά για το σπίτι, και όχι μόνο. Ε, Χριστούγεννα έρχονται! Τι καλύτερο από χειροποίητα στολίδια, διακοσμητικά και δώρα; Στην ίδια πλατφόρμα βρήκα τη σελίδα Μακραμέ: Η τέχνη στην άκρη της κλωστής, η οποία σε καθοδηγεί βήμα-βήμα, ώστε να δημιουργήσεις αυτά που θέλεις!

 

🧘Βέβαια, μπορεί κάποιοι να θέλουν να ασχοληθούν με τον ενδότερο εαυτό τους! Ακολουθεί ένας δύσκολος χειμώνας, γεμάτος άγχος και στρες. Τι καλύτερο λοιπόν από λίγο διαλογισμό; Μπορείτε να αναζητήσετε το Διαλογισμός Εξισορρόπησης των Τσάκρα με την Ανθή Τσιούκα, όπως επίσης και το Διαλογισμός κατά του στρες. Επίσης, μπορείτε να βρείτε εικοσάλεπτους καθοδηγούμενους διαλογισμούς για μείωση του άγχους!

 

Τόσα και άλλα περισσότερα μπορείτε να βρείτε, που να σας ενδιαφέρουν άλλα λίγο και άλλα περισσότερο. Να τονίσω βέβαια πως με κανένα από τα συγκεκριμένα προφίλ δεν έχω κάποια σχέση, παιδιά! Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα που θα ταιριάζουν στον καθένα, ανάλογα με το τι τον ενδιαφέρει. Ως το επόμενο τεύχος μας, καλό χειμώνα να έχετε και καλές γιορτές!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου