When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #13

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #13

Γεια σας, γεια σας! Καλή χρονιά σε όλους μας! Βρισκόμαστε στη μέση του χειμώνα και ως συνονόματη της εποχής είμαι και πάλι εδώ, για να δώσω στις στιγμές σας αστραφτερά μπιρμπιλόνια που θα κάνουν τον ελεύθερο χρόνο σας να περάσει πιο όμορφα. Σε αυτό το τεύχος θα σας προτείνω κάποιες από τις ταινίες με τα πιο ωραία soundtracks, λίγες από τις πολλές!

 

🎵 Across the Universe

Από τη μία, μια ωδή στον έρωτά μας για τους Beatles. Από την άλλη, μια ερωτική ιστορία με φόντο τη δεκαετία του ’60 στην Αμερική. Και όλα αυτά τόσο αρμονικά συνδεδεμένα με μια αρκετά ρεαλιστική ματιά στα δεδομένα της εποχής! Επίσης, η ταινία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Δείτε τη! Θα με θυμηθείτε.

 

🎵 The Music of Silence

Εάν σας αρέσει το λυρικό τραγούδι, η ταινία για τη ζωή του Αντρέα Μποτσέλι θα σας αποζημιώσει! Γεννημένος με μια σοβαρή πάθηση των ματιών, η οποία τελικά οδηγεί στην απώλεια της όρασής του, ο Μποτσέλι καταφέρνει να φέρει σε πέρας τις προκλήσεις της ζωής, επιτυγχάνοντας να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Μια υπέροχη ταινία που δεν πρέπει να χάσετε!

 

🎵 Amélie

Για κάποιους ίσως είναι κλισέ, αλλά αυτή η ταινία δεν θα μπορούσε να λείψει, μιας και από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες τα κομμάτια της ακούγονται ΠΑ-ΝΤΟΥ και σε ανύποπτες στιγμές. Ποιος δεν ξέρει την Αμελί, μια νεαρή σερβιτόρα που φροντίζει να αλλάξει τις ζωές των γύρω της, παλεύοντας όμως με τους δικούς της δαίμονες! Μια ταινία-ωδή στην αισιοδοξία, η οποία στο τέλος μας αφήνει με ένα τεράστιο χαμόγελο.

 

🎵 Dirty Dancing

Μια ιστορία που ίσως κάποια στιγμή να θέλαμε να ζήσουμε πολλοί. Ένα νέο κορίτσι και ένας δάσκαλος χορού σε ένα οικογενειακό θέρετρο και μια ιστορία αγάπης απαγορευμένης, περισσότερο για τα δεδομένα της εποχής. Τραγούδι, χορός και ένας Πάτρικ Σουέιζι ανεπανάληπτος!

 

🎵 Grease

Ένα κορίτσι της υψηλής κοινωνίας γνωρίζει στις διακοπές του ένα λαϊκό παιδί. Το φθινόπωρο όμως που αρχίζουν τα σχολεία, συνειδητοποιούν πως θα πηγαίνουν στο ίδιο. Ωστόσο, μέχρι να τελειώσει η ταινία, δεν είναι τόσο εύκολο να είναι μαζί. Και σε αυτή την ταινία η μουσική και ο χορός είναι στα καλύτερά τους!

 

Μέχρι το επόμενο τεύχος, να είστε υγιείς και χαρούμενοι και να περνάτε ωραία με Banalίευση φουλ! Τα φιλιά μου!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου