When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #18

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #18

Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Χειμώνας ήρθε και η Χειμώνα σας είναι εδώ για να σας φέρει τις πιο περίεργες πληροφορίες που Banalίευσε στο διαδίκτυο (το ότι αναφέρομαι στον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο με ξεπερνά)! Αρχίζουμε, λοιπόν!

🤷‍♀️ Το 1816 η Ευρώπη πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς καλοκαίρι εξαιτίας της έκρηξης ενός ηφαιστείου στο όρος Tambora της Ινδονησίας, η οποία όχι μόνο επέσπευσε την έλευση του χειμώνα, αλλά συνετέλεσε και στην εμφάνιση του ψυχρότερου έτους του 19ου αιώνα και ενός από τα ψυχρότερα όλων των εποχών!

🤷‍♀️ Ένα σαλιγκάρι μπορεί να κοιμηθεί μέχρι 3 χρόνια! Μπράβο το σαλιγκάρι! Λίγο από τον ύπνο του να μου δώσει, περικαλώωω!

🤷‍♀️ Οι Κινέζοι αυτοκράτορες για μπανιέρες χρησιμοποιούσαν γιγάντια όστρακα! Τι να πω; Όπως βολεύεται κανείς... Πού τα έβρισκαν... Με τι μέσα τα έβγαζαν εκείνες τις εποχές... ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ;

🤷‍♀️ Υπάρχουν πιο πολλοί ζωντανοί οργανισμοί πάνω στο ανθρώπινο δέρμα απ’ ό,τι πάνω στον πλανήτη! Ναι, μάλιστα... Σε ευχαριστώ, ίντερνετ...

🤷‍♀️ Το 1945 ένας μηχανικός της αμερικανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων Raytheon παρατήρησε πως οι σοκολάτες που είχε στην τσέπη του έλιωναν κάθε φορά που χρησιμοποιούσε την τεχνολογία magnetron. Συνειδητοποίησε λοιπόν πως η ακτινοβολία «έψηνε» τα γλυκά! Έτσι ξεκίνησαν οι δοκιμές για τον φούρνο μικροκυμάτων!

🤷‍♀️ Τα μάτια μας έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος από τη στιγμή που γεννιόμαστε, αλλά οι μύτες και τα αφτιά μας συνεχώς μεγαλώνουν! Ευχαριστούμε πολύ! Τι χρειαζόμαστε, όταν γεράσουμε, εκτός από υγεία; Μια Κοκκινοσκουφίτσα για παρέα!

🤷‍♀️ Γιατί οι κάστορες ροκανίζουν συνεχώς; Επειδή τα δόντια τους μεγαλώνουν συνεχώς, οφείλουν να ροκανίζουν συνεχώς διάφορα αντικείμενα, προκειμένου να διατηρούν διαχειρίσιμο το μήκος τους! Έξυπνοι οι κάστορες!

Έως το επόμενο τεύχος μας τη νέα χρονιά, σας χαιρετώ και κρύβομαι στη φωλίτσα μου, μέχρι να BANALιεύσω καινούρια νέα και πληροφορίες! Ως τότε, τα φιλιά μου και την αγάπη μου!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου