When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #5

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #5

Γεια σας, γεια σας! Σας έλειψα, το ξέρω! Γι’ αυτό κι εγώ επανέρχομαι κάθε φορά δριμύτερη, με καινούρια banalιεύματα από το ίντερνετ. Αυτή τη φορά, σας προτείνω κάποια πολύ ωραία και ενδιαφέροντα sites-διαμαντάκια που εντόπισα στο ίντερνετ, από τα οποία δεν θα ξεκολλάτε! Είσαστε έτοιμοι, λοιπόν; Ξεκινάμε!


  • Recipe Puppy (www.recipepuppy.com)

Γράψτε τα υλικά που έχετε στο ψυγείο σας και αυτή η υπέροχη μηχανή αναζήτησης θα σας δώσει μια λίστα με όλες τις συνταγές που μπορείτε να κάνετε με αυτά. Έχετε διάφορα υλικά στο σπίτι σας και δεν ξέρετε τι να πρωτομαγειρέψετε; Το site αυτό θα σας λύσει τα χέρια!


  • Freerice (www.freerice.com)

Αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας, ενώ συμβάλλετε στη σίτιση πεινασμένων ανθρώπων. Είναι ο καλύτερος τρόπος να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας και να μάθετε λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Και αφού καλύψατε τη δική σας πείνα, ήρθε η ώρα να καλύψετε και την πείνα κάποιου που το έχει πραγματικά ανάγκη, δεν νομίζετε; Ήρθε η ώρα, λοιπόν!


  • Spreeder (www.spreeder.com)

Αυτό το δωρεάν λογισμικό μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα ανάγνωσης και την κατανόηση ενός κειμένου. Απλώς επικολλήστε το κείμενο που θέλετε να διαβάσετε και αυτό θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Πόσοι από μας δεν δυσκολεύονται να κατανοήσουν ένα κείμενο, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω χρόνου, είτε πολλών άλλων λόγων, βρε αδερφέ! Αυτή η εφαρμογή θα σας ξεκουράσει και θα σας διευκολύνει απίστευτα!


  • VSauce

Αυτό το κανάλι στο YouTube περιέχει βίντεο που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πόσο υπέροχος είναι ο κόσμος μας. Τι θα συνέβαινε, αν η γη σταματούσε να περιστρέφεται; Γιατί βαριόμαστε; Πόσα πράγματα υπάρχουν; Παρακολουθήστε τα βίντεο και μάθετε. Ωραία τα γατάκια που τρομάζουν –πολύ ωραία, θα έλεγα–, αλλά μια επίσκεψη σε αυτό το κανάλι θα σας πείσει και για κάτι διαφορετικό!


  • Instructables (www.instructables.com)

Μέσα από βίντεο και απλές οδηγίες, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Μπορείτε, επίσης, να στείλετε τις δικές σας δημιουργίες και να τις μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Σε αυτό το site, λοιπόν, μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάχνετε το οτιδήποτε, στην κυριολεξία! Από τηγανητό κοτόπουλο στη φριτέζα αέρος μέχρι πισίνα για την πίσω αυλή! Χρόνος και διάθεση να υπάρχει!


Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε, banalιεύστε κι εσείς στις υπερκαταπληκτικές αυτές ιστοσελίδες και πάρτε ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο σας! Τα λέμε στο επόμενο τεύχος! Φιλιά πολλά!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου