When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #6

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #6

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ήρθε η ώρα, ως «Χειμώνα», να τιμήσω το όνομά μου και να εκτελέσω το καθήκον μου! Δεν μιλάω για κακοκαιρίες, ούτε εγώ δεν τις θέλω, αλλά για πιο χουχουλιάρικες καταστάσεις. Φτιάξτε τη ζεστή σας σοκολάτα με ζεστά μπισκοτάκια δίπλα, πάρτε και λίγα ποπ κορν και ετοιμαστείτε για έναν μαραθώνιο –ok, «μίνι μαραθώνιο»– ταινιών με μουσική που άφησε εποχή!


  • Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με ένα western: Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος (The Good, the Bad and the Ugly). Μπορείτε να βρείτε την ταινία και στη γνωστή πλατφόρμα με το μαύρο φόντο και το κόκκινο γράμμα στη μέση. Κλιντ Ίστγουντ στα καλύτερά του και, φυσικά, Ένιο Μορικόνε. Από τα καλύτερα μουσικά θέματα σε ταινία!
  • Πάμε σε κάτι λίγο πιο ρομαντικό: Ο Καθρέφτης έχει δυο πρόσωπα (The Mirror Has Two Faces). Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Τζεφ Μπρίτζες, Λορίν Μπακόλ. Ο Γκρέγκορι και η Ρόουζ, δύο καθηγητές πανεπιστημίου, συνάπτουν έναν γάμο, ο οποίος πιο πολύ με επιχειρηματική συμφωνία μοιάζει. Θα αφήσουν, άραγε, το συναίσθημα ελεύθερο; Στο τέλος ακούγεται το υπέροχο τραγούδι I Finally Found Someone από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τον Μπράιαν Άνταμς.
  • Δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα το αγαπημένο μου: Dirty Dancing. Οικογενειακές διακοπές, χορός, νεανικοί έρωτες και πολλή μουσική! Σε όσους δεν την έχουν δει τη συστήνω ανεπιφύλαχτα!
  • Πάμε σε ένα πολύ ωραίο κινούμενο σχέδιο τώρα: Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης (Ballerina). Δύο μικροί φίλοι το σκάνε από ένα ορφανοτροφείο, για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο Παρίσι. Δεν είναι, όμως, όλα τόσο προβλέψιμα όσο νομίζετε. Φυσικά και δεν λείπουν οι ανατροπές! Και αυτή την ταινία, όπως και τις προηγούμενες δύο, θα τη βρείτε στη γνωστή πλατφόρμα. Διαφήμιση δεν κάνω, όλοι καταλάβατε!
  • Για το τέλος σάς άφησα άλλη μία πολύ μα πολύ αγαπημένη μου ταινία δράσης: Overdrive. Δύο ληστές πολυτελών και γρήγορων αυτοκινήτων αποφασίζουν να κλέψουν τον λάθος άνθρωπο. Τι θα γίνει, όταν αυτός θα ζητήσει εκδίκηση; Η μία ανατροπή πάνω στην άλλη και ένα τέλος που δεν το περιμένει κανείς, μιας και η δράση συνεχίζεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σκοτ Ίστγουντ και δεν συμμαζεύεται! Ναι, της γνωστής οικογενείας, με τα καταπληκτικά και ταλαντούχα γονίδια!

 

Ως την επόμενη φορά που θα ξαναβγώ για banalίευση, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑ!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου