When you explain it, it becomes BANAL.

Banalιεύοντας στο ίντερνετ #9

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Banalιεύοντας στο ίντερνετ #9

Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Σας έλειψα; Σας έλειψα, το ξέρω! Γι’ αυτό κι εγώ είμαι εδώ και banalίευσα στο ίντερνετ ωραία θεματάκια για ποιον; Μα για εσάς, αγαπημένοι μου! Πώς θα σας φαινόταν να ταξιδεύατε χωρίς να ανησυχείτε για τα έξοδα διαμονής σας; Σας έχω δύο σελίδες που πολύ θα τις λατρέψετε. Ξεκινώ λοιπόν!

 

✈︎ www.workaway.com

Μπαίνεις στη σελίδα αυτή, πατάς στην αναζήτηση πού θα ήθελες να πας και σου εμφανίζει μέρη, οργανισμούς, σχολεία που προσφέρουν διαμονή και φαγητό με αντάλλαγμα τη βοήθειά σου! Ποιος δεν θα ήθελε να πάει στη Φινλανδία και να βοηθήσει μια οικογένεια στο μεγάλωμα το παιδιών και παράλληλα να μάθει και snowmobile; Ή να ζήσει στην έρημο του Μαρόκου βοηθώντας μια οικογένεια Βερβέρων να χτίσει έναν ξενώνα; Για σκέψου το!

 

✈︎ www.trustedhousesitters.com

Αν αγαπάς τα κατοικίδια, σου έχω μια άλλη ιδέα. Το TrustedHousesitters είναι μία πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείς να μείνεις στο σπίτι κάποιου με αντάλλαγμα να προσέχεις το κατοικίδιό του! Επίσης, μπορείς να προσφέρεις εσύ το σπίτι σου και να βρεις κάποιον να σου φροντίζει το κατοικίδιο. «It’s up to you» που λένε και στο χωριό μου!

 

Ελπίζω να σας έδωσα ωραίες ιδέες. Εγώ πάντως ψήθηκα αρκετά! Ως το επόμενο τεύχος, σας χαιρετώ και να περνάτε όμορφα!


Μοιράσου το με αγαπημένους σου