Χρόνος εκτέλεσης: 5 λεπτά | Συνολικός χρόνος: 40 λεπτά
Υλικά
Νιφάδες βρώμης | 50 γρ.
Αλεύρι | 50 γρ.
Καρύδια, κοπανισμένα | 50 γρ.
Φέτα | 100 γρ.
Ελαιόλαδο | 1 κουταλιά της σούπας
Μέλι | 1 κουταλάκι του γλυκού
Θυμάρι, ξερό | 1 κουταλάκι του γλυκού
Καπνιστή πάπρικα, σκόνη | 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι | 1/4 κουταλάκι του γλυκού
Οδηγίες
1. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 170ºC.
2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Θα πρέπει να θρυμματίσουμε καλά τη φέτα σε αυτό το στάδιο, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλα κομμάτια φέτας στο μείγμα.
3. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 35΄, μέχρι να αποκτήσει ανοιχτό καφέ χρώμα. Στον μισό χρόνο ανακατεύουμε το μείγμα, για να ψηθεί ομοιόμορφα.
4. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
5. Σερβίρουμε πάνω από κρύες ή ζεστές σούπες, σαλάτες ή ψητά λαχανικά. Εναλλακτικά, το τρώμε και σκέτο ως σνακ.