When you explain it, it becomes BANAL.

Βάλε καφέ να σ’ τα πω #11

Λεωνίδας Λαζέλης

Λεωνίδας Λαζέλης

Σεπτέμβριος 12, 2022

Το thumbnail του άρθρου με τίτλο Βάλε καφέ να σ’ τα πω #11

Αγαπητέ Λεωνίδα,

Βγήκα επιτέλους μ’ ένα παιδί που μ’ αρέσει καιρό και ήταν τέλεια, ρομαντικά. Όμως τώρα του στέλνω μηνύματα και απαντάει αργοπορημένα και μυστηριωδώς. Θαρρώ πως έτσι είναι ως άνθρωπος, όμως δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω και είμαι μπερδεμένη.

Φίλη μου,

Έχεις δίκιο να χρειάζεσαι παραπάνω επικοινωνία από έναν άνθρωπο, επειδή έτσι είσαι εσύ! Θεωρώ, ωστόσο, πως αυτό που περιγράφεις δεν είναι πρόβλημα ή τουλάχιστον κάτι που μπορείς να λύσεις η ίδια. Αφού είναι κάτι τόσο νέο, δεν γίνεται να του ξεκινήσεις κουβέντα περί του «τι είμαστε;», «χρειάζομαι παραπάνω» και τα λοιπά. Βεβαιώσου ότι είναι καλά στο γενικότερο πλαίσιο της ζωής του και ότι δεν έχει σκοτούρες, καθώς μπορεί αυτό να τον αποπροσανατολίζει. Έπειτα, οι επιλογές σου είναι δυο! Συμβιβάζεσαι με το ότι είναι τέτοιος άνθρωπος και είτε συνεχίζεις βασιζόμενη σε άλλα θετικά του που εξισορροπούν την κατάσταση είτε σταματάς όσο είναι νωρίς και συνεχίζεις την πορεία σου χώρια από εκείνον. Άκου τον εαυτό σου και δεν θα χρειαστεί να ακούσεις ξανά από εμένα…

 

Θέλεις να μοιραστείς κάποιο πρόβλημά σου; Όχι πως έχω λύσει τα δικά μου, αλλά μπορεί να βοηθηθούμε κι οι δυο. Μη διστάσεις! Στείλε μου μήνυμα στο valekafe@yahoo.com ή στο Instagram μου (leonidas_laz). Βάζω καφέ να μου τα πεις και σου υπόσχομαι πως... what happens during coffee, stays there.


Μοιράσου το με αγαπημένους σου